PLUS tawar perkhidmatan pra-pesanan makanan di tiga lokasi

Orang yang menggunakan lebuh raya boleh menggunakan kemudahan ini. -Bernama

KUALA LUMPUR: Pengarah Urusan PLUS Datuk Azman Ismail dalam satu kenyataan pada Sabtu berkata pra-pesanan itu boleh dilakukan menerusi pautan https://orderdisini.plus.com.my/ dengan menggunakan telefon bimbit, komputer riba atau dengan melayari halaman Facebook PLUS Malaysia.

"Berikutan perjalanan dalam negeri dibenarkan di lebuh raya PLUS, orang ramai yang menggunakan lebuh raya untuk menziarah keluarga terdekat dalam negeri yang sama pada Hari Raya pertama boleh menggunakan perkhidmatan pra-pesanan makanan ini.

"Pesanan makanan boleh dilakukan lebih awal, sekali gus menjimatkan masa menunggu untuk penyediaan makanan," katanya.

Azman berkata inisiatif pra-pesanan ini dapat membantu perniagaan rakan niaga PLUS dan sosio-ekonomi masyarakat di mana lebuh raya PLUS beroperasi.

Pelanggan boleh menikmati menu pilihan di bawah 'Promosi Hidangan' dengan harga RM8 dan `Pek Hamper Raya' yang menggabungkan pelbagai produk yang sesuai untuk dijadikan hadiah ketika berkunjung ke rumah keluarga terdekat, katanya.

"Pembelian boleh dijalankan secara tunai atau transaksi dalam talian. Untuk keterangan lanjut, orang ramai boleh melayari halaman Facebook PLUS Malaysia," katanya.

— BERNAMA