TTC Global Melancarkan Perunding Data dan Analitik Perintis

AUCKLAND, New Zealand, 18 Sept. 2023 – Data Domain, sebuah perunding data dan analitik perintis, membuat penampilan sulungnya sebagai sebuah syarikat milik New Zealand dengan tepi yang berbeza. Sebagai bahagian daripada perunding ujian terkemuka global TTC Global, Data Domain bersedia untuk menyediakan tawaran unik dalam lanskap data.

Apa yang membezakan Data Domain adalah kerjasama kecerdikan data, dan kepakaran ujian TTC Global, kedua-duanya diasah melalui bertahun-tahun pengalaman industri. Ia membolehkan syarikat untuk menyederhanakan lanskap data yang berkembang pesat, sambil menggunakan jaminan kualiti, untuk memberi tumpuan kepada prinsip teras data: menjawab soalan perniagaan untuk membuka wawasan dan mendapatkan kelebihan daya saing.

“Dengan memanfaatkan hubungan kami dengan TTC Global, Data Domain berada dalam kedudukan unik untuk menyediakan penyelesaian data dan analitik yang komprehensif kepada pelanggan kami,” kata Tanida Poffley, Pengurus Besar di Data Domain. “Komitmen kami terhadap kecemerlangan, wawasan inovatif yang diperoleh dari bertahun-tahun pengalaman, menjadikan kami rakan kongsi yang boleh dipercayai bagi perniagaan yang mencari kejayaan berasaskan data, bukan sahaja di New Zealand tetapi di seluruh dunia.”

Data Domain menjuarai penggunaan teknologi terkemuka industri untuk membolehkan objektif perniagaan berasaskan data, sambil menyokong komponen modular yang disesuaikan dengan keperluan unik setiap pelanggan. Misi syarikat ini pelbagai. Ia bertujuan untuk mempercepat wawasan data melalui inisiatif pembolehan dan transformasi digital yang boleh dilaksanakan. Platform data moden, digabungkan dengan kepakaran dan pengetahuan Data Domain tentang amalan terbaik industri, membolehkan penyampaian produk data yang boleh diskalakan dengan lebih cepat. Pengalaman luasnya membolehkan Data Domain untuk membimbing pelanggan untuk secara pragmatik merangka strategi, dan melaksanakan amalan data moden seperti DataOps, seni bina data persekutuan, dan analitik lanjutan.

Mengenai Data Domain: Data Domain adalah perunding data dan analitik dengan kepakaran industri mendalam, disokong oleh sumber TTC Global, pemimpin terbukti dalam Pengujian dan Jaminan Kualiti. Misi syarikat ini adalah untuk menyederhanakan lanskap data yang kompleks, membolehkan perniagaan memanfaatkan kuasa data mereka untuk membuat keputusan kompetitif yang dimaklumkan. Dengan komitmen terhadap inovasi, kecekapan, dan penyelesaian diperibadikan, Data Domain bersedia untuk mengubah cara organisasi mendekati data dalam era digital. Untuk ketahui lebih lanjut, layari https://www.datadomain.co.nz

Mengenai TTC Global: TTC adalah pembekal jaminan perisian terkemuka global dengan fokus membantu organisasi mengubah cara mereka menyampaikan teknologi. Kami mempunyai keupayaan merentasi pelbagai bidang penyampaian yang membolehkan pelanggan kami meningkatkan kelajuan dan kualiti pembangunan teknologi sambil mengurangkan risiko dan kos. TTC ditubuhkan pada tahun 2004 untuk menjadi rakan kongsi pengujian yang boleh mengambil pembelajaran dan amalan terbaik global dan menyampaikannya dengan cara yang sesuai setempat. Maju cepat sembilan belas tahun, dengan pejabat di New Zealand, Australia, Asia, Amerika, dan Eropah dan perkongsian kuat dengan beberapa organisasi terbesar dunia, ini masih tujuan TTC hari ini. Untuk ketahui lebih lanjut, layari kami di: https://www.ttcglobal.com/

Untuk pertanyaan media dan permintaan temu bual eksekutif, sila hubungi Krizelle Lacson di Krizelle.lacson@ttcglobal.com atau 021 208 5909.