Toshiba TV Z870 Redefinisi Hiburan Audio-Visual Rumah

HONG KONG, 13 September 2023 — Toshiba TV telah mengumumkan penambahan baharu kepada armada kelas tingginya, Toshiba Z870, bersedia untuk menyampaikan paparan resolusi tinggi dan prestasi bunyi berkualiti kepada penonton zaman moden.


Malam permainan diatur menjadi lebih mencengkam dan sesi wayang lebih menyerap, dimungkinkan dengan ciri unik model. Pusat daya tarikan Toshiba TV Z870 adalah paparannya Mini LED 4K; teknologi ini menawarkan kontras yang menarik dan warna yang tepat, dan menangkap setiap detail pada wajah pelakon kegemaran anda dengan kejelasan luar biasa dari setiap helai rambut ke ekspresi wajah halus dalam adegan gelap dan paling terang, menjamin pengalaman menyerap.

Dalam sesi permainan intensif, setiap kelambatan atau penurunan bingkai mengganggu pengalaman pemain. Paparan 144Hz Toshiba Z870 direka untuk menangani ini. Setiap gerakan watak yang pantas, dari langkah ke tepi dalam permainan strategi hingga kejaran berkelajuan tinggi dalam perlumbaan, digambarkan dengan jelas. Dengan ciri Mod Permainan Pro memastikan bahawa permainan di skrin adalah sehalus dan responsif seperti refleks.

Melengkapkan ini adalah Quantum Dot Color yang menghasilkan warna hidup yang tepat setiap bingkai; dan AMD FreeSync Premium yang menjamin permainan dan urutan tindakan yang lancar dengan menghapuskan koyakan skrin dan tersekat.

REGZA Engine ZRi yang dipasang di dalam bekerja rajin di belakang tabir, meningkatkan setiap elemen visual untuk memberikan output yang lebih hidup dan jernih. Ansambel visual Toshiba TV Z870 akhirnya dilengkapi dengan penyertaan REGZA Bass Woofer Pro, Sistem Surround ZR 2.1.2, dan Pembesar Suara Hadapan. Dari gemerisik daun yang halus dalam adegan filem tenang hingga tempo yang meningkat dalam runut bunyi permainan, output audio selalu jelas dan tepat.

Melampaui spesifikasi menariknya, Toshiba TV Z870 mewakili percantuman lancar teknologi dan reka bentuk yang bertujuan untuk menyelesaikan cabaran hiburan dunia sebenar. Ketika Toshiba TV Z870 terbaharu memasuki pasaran, jangkaan membina ke arah dinamisme yang dijanjikan model terkini, dan bagaimana ia akan meneruskan rentetan kejayaan model sebelumnya.

Mengenai Toshiba TV

Toshiba TV mempunyai sejarah 70+ tahun dalam pengeluaran TV. Dengan DNA yang kukuh dalam ciptaan dan idea inovatif, Toshiba TV telah menghasilkan banyak TV dengan ciri pertama dunia. Toshiba TV telah memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan gaya tontonan baharu kepada ramai orang di seluruh dunia melalui kualiti imej tinggi.

Untuk butiran lanjut, kekal berhubung dengan Toshiba TV di Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.