ROBOOTER Memperkenalkan Kerusi Roda dan Penyelesaian Mobiliti Peribadi Pintar Generasi Baharu di REHACARE

MESSE DUSSELDORF, Jerman dan SHANGHAI, 13 Sept. 2023 — ROBOOTER, pengeluar dan pembekal kerusi roda kuasa terkemuka, akan memperkenalkan dua produk baharu, kerusi roda elektrik dinaik taraf E60 dan kerusi roda gentian karbon LT20, di REHACARE tahun ini, yang akan berlangsung di Messe Dusseldorf, Jerman, pada 13-16 September. Selain itu, ROBOOTER akan memperkenalkan peranti pergerakan peribadi pintar termaju di acara tersebut. Penyertaan ROBOOTER dalam Pameran Dagangan Pemulihan dan Penjagaan Terbesar Dunia akan meneguhkan lagi kedudukan syarikat itu sebagai pemimpin dalam industri peranti mobiliti global.

ROBOOTER IN REHACARE
ROBOOTER IN REHACARE

Siri E ROBOOTER direka khusus untuk memenuhi keperluan warga emas dan individu kurang upaya, menekankan kemudahan, keselesaan dan kepintaran. Berdasarkan reka bentuk rangka tanda tangan pendahulunya, E40, ROBOOTER E60 mengekalkan mekanisme lipatan dua langkah yang mudah dan sandaran belakang ergonomik. Ciri yang menonjol ialah set roda hadapan serba guna 10 inci, dilengkapi dengan spring penyerap hentakan yang membolehkan pusingan 360° tanpa halangan dengan mudah, menyediakan kebolehgerakan yang lebih baik dalam ruang dalaman yang sempit dan kesesuaian unggul pada permukaan jalan yang kompleks. Reka bentuk ini memperluaskan aplikasi peranti merentas pelbagai senario dalaman dan luaran.

Kerusi roda LT20, dengan rangka gentian karbonnya, adalah padat dan ringan, menimbang hanya 12.2kg. Walaupun reka bentuk ringannya, kerusi roda ini boleh menampung individu seberat 100kg, menjadikannya sangat sesuai untuk keperluan pengangkutan moden. Apabila dilipat, penyelesaian ini menawarkan kebolehbawaan yang hebat kerana ia boleh dimuatkan dengan mudah ke dalam but kereta atau dibawa naik bas, kereta api, atau MRT. Pelancaran siri ini dengan cepat dijangka meningkatkan bahagian pasaran ROBOOTER di Eropah.

Untuk lebih memenuhi jangkaan pengguna global, ROBOOTER mengutamakan kepintaran untuk meningkatkan pengalaman pengguna, dengan memberi tumpuan yang kuat kepada keselamatan aktif. Semasa pameran, syarikat itu akan memperkenalkan ROBOOTER X40, peranti pergerakan peribadi pintar termaju. Dilengkapi dengan suite pelbagai sensor, peranti ini menggunakan teknologi terkini untuk meningkatkan pengesanan dan tindak balas persekitaran. Melalui pemodelan data besar, sistem ini menawarkan ciri unik termasuk kestabilan arah, perlambatan halangan, kawalan laju berterusan, dan penjejakan aktif.

ROBOOTER akan terus berinovasi dalam industri peranti mobiliti, dengan matlamat membantu pengguna dengan cara yang lebih pintar. Dipandu oleh misinya untuk mewujudkan ekosistem perjalanan dibantu yang baharu, syarikat itu akan menerima pakai teknologi baru seperti Internet of Things (IoT), langkah-langkah keselamatan aktif, dan interaksi suara untuk memimpin transformasi pintar sektor.