Peminat Olight Sambutan — Hari Peminat O- 2023 Akan Bermula Pada 16 September

LORTON, Va., 14 Sept. 2023Olight, pengeluar utama produk pencahayaan mudah alih berkualiti tinggi global, amat gembira untuk mengumumkan acara tahunannya, Hari Peminat O 2023, yang akan diadakan pada 16 September, pada 2:00 petang di Lorton, Virginia, AS. Ia juga akan disiarkan secara langsung melalui saluran YouTube rasmi Olightworld, berkhidmat sebagai peluang untuk Olight membuat pengumuman penting dan menyatakan rasa terima kasih kepada peminat setianya.

Hari Peminat O-Fan 2023 adalah acara istimewa di mana Olight akan membuat pengumuman utama mengenai perkembangan terbaru syarikat sambil menyatakan rasa terima kasih kepada peminat setianya. Dengan penyertaan ratusan peminat dan pengaruh, acara besar ini akan dianjurkan di pusat penghantaran produk terbesar Olight di AS, mempamerkan komitmen jenama terhadap kecemerlangan dan inovasi.

Acara akan datang memegang dua sorotan utama yang akan memukau para hadirin. Pertama, Olight akan mendedahkan senter Seeker terbaru mereka dengan pengalaman terbaik. Seeker telah menjadi salah satu penjual terlaris Olight selama bertahun-tahun dan beberapa pendahulunya telah disambut baik oleh pencinta luar, pegawai penguatkuasaan undang-undang, pasukan cari dan selamat, serta pemilik rumah atau ladang. Para hadirin akan mempunyai peluang eksklusif untuk menyaksikan pendedahan produk luar biasa ini dan mengalami keupayaan inovatifnya sendiri. Selain Seeker baru, Hari Peminat O 2023 akan mempamerkan pelbagai produk baru dari lampu terpasang rel hingga lampu klip yang akan merangsang dan memukau para hadirin.

O-Fan Day & New product launch preview
O-Fan Day & New product launch preview

Selain itu, Hari Peminat O 2023 juga akan menandakan peralihan penting dalam polisi jaminan dan keahlian Olight. Sebagai tanda penghargaan kepada basis peminat yang setia, Olight telah membuat kemas kini substansial untuk meningkatkan pengalaman pelanggan. Dengan menghadiri acara eksklusif ini, para hadirin akan berada di kalangan yang pertama untuk mengetahui butiran perubahan dan peningkatan yang menarik ini.

“Acara ini bukan sahaja membolehkan kami berkongsi berita menarik tentang produk terbaru kami tetapi juga memberi peluang kepada kami untuk menyatakan penghargaan paling mendalam kepada peminat kami yang telah menyokong kami sepanjang perjalanan kami. Kami tidak sabar untuk merayakan peristiwa penting ini bersama-sama.” kata Mavis, timbalan pengurus besar Olight.

Untuk maklumat lanjut, klik pautan ini untuk menyertai halaman acara Facebook yang merangkumi cabutan bertuah dan kemas kini tentang Hari Peminat O dan pelancaran produk! Selain apa yang digambarkan di atas, kami juga mempunyai aktiviti seperti O-Sport dan Jualan Hari Peminat O yang akan berlangsung dari 8:00 malam EDT 19 September hingga 11:59 malam EDT 23 September di olightstore.com. Periksa di sini untuk ketahui lebih lanjut.

[Mengenai OLIGHT]

Olight adalah penyedia utama penyelesaian pencahayaan mudah alih, komited kepada misinya untuk “menerangi dunia”. Pelbagai julat produk kami melayani pelbagai senario, termasuk isi rumah, luaran, dan aplikasi lain. Produk kami dijual dan digunakan di seluruh Eropah, Amerika, dan rantau lain di seluruh dunia.