Pembicara Sidang Kemuncak BlackBerry Diumumkan

Pemikir terkemuka dari seluruh dunia akan berhimpun di New York untuk memajukan masa depan IoT, IT dan Keselamatan Siber

WATERLOO, ON, 19 Sept. 2023 — BlackBerry Limited (NYSE: BB; TSX: BB) hari ini mengumumkan barisan pembicara jemputannya untuk BlackBerry Summit, acara terbesar syarikat setahun sekali. Berlangsung pada 17 Oktober di New York di Conrad New York Downtown, BlackBerry Summit akan mengumpulkan pemikir terkemuka dalam IoT, IT dan Keselamatan Siber dan mempamerkan inovasi terkini syarikat.

John Chen, Pengerusi Eksekutif & CEO, BlackBerry, akan menyampaikan ucap utama pembukaan, memberikan kemaskini strategi dan visi BlackBerry, diikuti oleh pemikir terkemuka dari seluruh dunia, iaitu:

 • Jim Hagemann Snabe, Pengerusi Siemens, Pengerusi Northvolt, Ahli Lembaga C3.ai, Bekas co-CEO SAP
 • Yang Mulia Dana Deasy, Ahli Lembaga Deutsche Bank USA, SAIC, Pengerusi Intangic, Profesor Adjung Universiti Carnegie Mellon
 • Sami Khoury, Ketua, Pusat Keselamatan Siber Kanada
 • Kenneth Bible, Ketua Pegawai Keselamatan Maklumat, Jabatan Keselamatan Dalam Negeri Amerika Syarikat
 • Raj Thuppal, Ketua Pegawai Maklumat, Jabatan Pertahanan Kebangsaan, Kanada
 • Philipp Skogstad, Presiden & CEO, Mercedes-Benz Research & Development North America
 • Sarah Cooper, Pengurus Umum Produk Industri, Amazon Web Services
 • Máuhan Zonoozy, Ketua Inovasi, Spotify
 • Innocent Muhizi, CEO, Pihak Berkuasa Masyarakat Maklumat Rwanda, Rwanda
 • Zina Cole, Rakan Kongsi, dan Wendy Zhu, Rakan Kongsi Bersekutu, McKinsey & Company
 • Kristin Lee, Penyunting Ciri Kanan, MotorTrend
 • Goldy Hyder, Presiden & CEO, Majlis Perniagaan Kanada
 • Michael Tremblay, Presiden & CEO, Invest Ottawa
 • Dr. Steven Gottwals, Pengarah Teknikal Penyelesaian Keselamatan, Adobe

“Adalah satu keistimewaan untuk menjadi tuan rumah kumpulan pelanggan, rakan kongsi dan kawan yang terhormat ini sebagai pembicara jemputan di BlackBerry Summit,” kata Neelam Sandhu, Ketua Pemasaran, Ketua Kejayaan Pelanggan Utama, Ketua Kelestarian, BlackBerry. “Perspektif visioner mereka tentang masa depan IoT, IT dan Keselamatan Siber, bersama-sama dengan inovasi dari BlackBerry, akan membantu membentuk dan memajukan dunia hipersambungan yang dipercayai. Keghairahan jelas untuk pengalaman BlackBerry Summit yang akan membolehkan pelanggan kami membuka nilai perniagaan dengan penuh keyakinan dalam era digital.”

BlackBerry Summit akan mendedahkan tren global yang akan membentuk masa depan perniagaan dalam dunia yang didorong oleh perkembangan teknologi yang pesat dan dipengaruhi oleh defisit kepercayaan digital. Para hadirin juga akan mengalami teknologi baru untuk keperluan IoT, IT dan Keselamatan Siber mereka – termasuk kecerdasan tepi, keselamatan siber AI, sistem terbenam, penyelesaian kuantum, platform tepi-ke-awan, dan banyak lagi.

Untuk mendaftar, melihat agenda acara terperinci, dan menjadi orang pertama untuk mengetahui ketika kami mengumumkan pembicara dan pengalaman acara lain, layari BlackBerry.com/Summit.

Mengenai BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB; TSX: BB) menyediakan perisian dan perkhidmatan keselamatan pintar kepada enterprise dan kerajaan di seluruh dunia. Syarikat ini mengamankan lebih daripada 500M titik akhir termasuk lebih daripada 235M kenderaan. Berpusat di Waterloo, Ontario, syarikat ini memanfaatkan AI dan pembelajaran mesin untuk menyampaikan penyelesaian inovatif dalam bidang keselamatan siber, keselamatan, dan privasi data, serta menjadi pemimpin dalam bidang keselamatan titik akhir, pengurusan titik akhir, enkripsi, dan sistem terbenam. Visi BlackBerry jelas – untuk mengamankan masa depan yang disambungkan yang boleh Anda percayai.

Untuk maklumat lanjut, layari BlackBerry.com dan ikuti @BlackBerry.

Tanda dagangan, termasuk tetapi tidak terhad kepada BLACKBERRY dan EMBLEM Design adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar BlackBerry Limited, dan hak eksklusif kepada tanda dagangan tersebut secara tegas dirihatkan. Semua tanda dagangan lain adalah hak milik pemilik masing-masing. BlackBerry tidak bertanggungjawab atas produk atau perkhidmatan pihak ketiga.

Media Contacts:
BlackBerry Media Relations
+1 (519) 597-7273
mediarelations@BlackBerry.com