Neoss® Group telah melancarkan pengimbas intraoral tanpa wayar yang baru, NeoScanTM 2000

ZURICH, 15 Sept. 2023 — Neoss Group, sebuah peneraju inovasi dalam penyelesaian implan gigi, dengan sukacitanya mengumumkan pengimbas intraoral tanpa wayar yang pantas dan mudah digunakan, NeoScanTM 2000. Ini menyusul kejayaan pelancaran NeoScanTM 1000 tahun lalu.

NeoScanTM 2000 - Tingkatkan pengalaman pesakit anda dengan ketepatan dan kelajuan yang mampu milik.

NeoScanTM 2000 – Tingkatkan pengalaman pesakit anda dengan ketepatan dan kelajuan yang mampu milik.

“Kami percaya bahawa mesin impresi baharu kami akan membolehkan lebih ramai profesional pergigian untuk mula menggunakan impresi digital. Gabungan teknologi tanpa wayar, hayat bateri yang panjang, reka bentuk ergonomik, dan harga yang berpatutan membuat NeoScan 2000 pilihan terbaik untuk klinik pergigian yang ingin meningkatkan kecekapan dan ketepatan mereka,” – Dr. Robert Gottlander, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Neoss.

NeoScan 2000 menawarkan penyelesaian impresi digital terbaik kepada pengamal pergigian. Teknologi tanpa wayarnya membebaskan klinisi daripada kekangan kabel, membolehkan mobiliti tanpa halangan semasa imbasan. Kebebasan ini memudahkan penangkapan kawasan proksimal yang mencabar, memastikan impresi digital yang komprehensif dan tepat. Sambungan jangkauan jauhnya memastikan pemindahan data yang stabil dan tanpa gangguan, menghapuskan keperluan untuk memposisikan semula atau kegagalan isyarat yang kerap.

Di samping itu, Neoss Group mengumumkan bahawa mereka akan meningkatkan storan awan percuma dalam NeoConnect mereka kepada 1 terabait, bersamaan dengan kira-kira 25,000 kes. Ini kini tersedia untuk semua pengguna NeoScan. Semua NeoScan datang dengan naik taraf percuma perisian NeoPro dan perkhidmatan awan NeoConnect untuk membantu profesional pergigian mengalami integrasi lancar dan memaksimumkan potensi pengimbas mereka tanpa sebarang kos tambahan.

NeoScan 2000 kini boleh didapati oleh profesional pergigian yang ingin meningkatkan keupayaan digital amalan mereka. Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://neoss.com/neoscan.

Mengenai Neoss® 
Neoss ditubuhkan dengan visi untuk meningkatkan rawatan implan gigi untuk kedua-dua klinisi dan pesakit. Dengan kepakaran yang luas dalam prosedur implan gigi, kami komited untuk membangunkan penyelesaian mesra pengguna dan kos efektif yang meningkatkan kecekapan profesional pergigian dan menambah baik hasil pesakit. Produk dan penyelesaian kami direka, diteliti, dan dibangunkan di Gothenburg, Sweden – tempat kelahiran Osseointegration dan perintis terkenal, Profesor Per-Ingvar Brånemark. Anda boleh yakin bahawa tawaran kami disokong oleh penyelidikan saintifik dan keputusan klinikal jangka panjang, memberi anda dan pesakit anda ketenangan minda. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari https://neoss.com