MiTAC akan Perkenalkan Penyelesaian Awan dan Datacenter, Memberdayakan AI di Intel Innovation 2023

NEWARK, Calif., 14 September 2023 — Intel Innovation 2023 – 13 September 2023 – MiTAC Computing Technology, penyedia penyelesaian IT profesional dan anak syarikat MiTAC Holdings Corporation, akan mempamerkan rangkaian produk DSG (Datacenter Solutions Group) yang dikuasakan oleh pemproses Intel® Xeon® Scalable Generasi ke-4 untuk perusahaan, awan dan kerja beban AI di Intel Innovation 2023, booth #H216 di San Jose McEnery Convention Center, USA, dari 19-20 September.

Penyelesaian datacenter MiTAC direka untuk memenuhi permintaan semakin meningkat untuk AI dan HPC
Penyelesaian datacenter MiTAC direka untuk memenuhi permintaan semakin meningkat untuk AI dan HPC

“MiTAC telah dengan lancar dan berjaya menguruskan perniagaan Intel DSG sejak Julai. Barisan produk penyelesaian datacenter meningkatkan portfolio produk dan tawaran perkhidmatan MiTAC. Pelanggan kami kini boleh menikmati perkhidmatan satu henti yang komprehensif, dari papan induk dan pelayan telanjang ke blok Data Center Intel dan integrasi rak lengkap untuk keperluan infrastruktur datacenter mereka,” kata Eric Kuo, Naib Presiden Unit Perniagaan Infrastruktur Pelayan di MiTAC Computing Technology.

Peragaan penyelesaian datacenter MiTAC termasuk Keluarga Pelayan Intel M50FCP, yang dikuasakan oleh pemproses Intel Xeon Scalable Generasi ke-4. Ini adalah penyelesaian sempurna yang direka untuk memenuhi permintaan aplikasi data intensif yang semakin meningkat, mengoptimumkan analitik data, pengkomputeran awan, penyimpanan, rangkaian, 5G, dan aplikasi AI. Di samping itu, Keluarga Pelayan Intel D50DNP, yang menampilkan pemproses Intel Xeon Scalable Generasi ke-4 atau Siri CPU Intel Xeon Max, menyediakan modul khusus untuk pengiraan, pemecut GPU, dan pengurusan, memenuhi keperluan HPC dan AI pelanggan yang spesifik.

Selain itu, Keluarga Pelayan Intel D50TNP, yang dikuasakan oleh pemproses Intel Xeon Scalable Generasi ke-3, dioptimumkan untuk menawarkan pilihan yang diperluas untuk fungsi dan prestasi pengiraan, pengurusan, penyimpanan, dan pemecut untuk HPC dan AI. Kedua-dua Keluarga D50DNP dan D50TNP menyokong penyelesaian pendingin cecair yang memberikan peningkatan ketara dalam kecekapan penggunaan kuasa keseluruhan.

Untuk maklumat lanjut mengenai penyelesaian datacenter, sila layari laman web MiTAC di https://datacentersolutions.mitacmct.com/