Mine Vision Systems mengalu-alukan dua visionari teknologi ke Lembaga Penasihatnya

Mine Vision Systems melantik Barry Henderson, bekas CEO pemimpin teknologi perlombongan Maptek, dan Greg Mulholland, pengasas dan CEO pemimpin informatik bahan Citrine Informatics, sebagai penasihat lembaga

PITTSBURGH, 15 Sept. 2023 — Hari ini Mine Vision Systems (MVS) mengumumkan pelantikan Barry Henderson dan Greg Mulholland ke lembaga penasihatnya. Dengan pengetahuan kolektif dan panduan mereka, syarikat ini telah menambah dua perspektif mahir untuk menyumbang kepada strategi produk dan pertumbuhan syarikat.

“Barry dan Greg memiliki tahap pengalaman yang tidak dapat disangkal sebagai kedua-dua visioner dan pemimpin syarikat yang menyampaikan teknologi transformasi kepada industri penting dan penting,” kata Mike Smocer, CEO Mine Vision Systems. “Semasa menjadi CEO Maptek, Barry memimpin syarikat melalui tempoh pertumbuhan yang belum pernah terjadi sebelum ini apabila syarikat itu menjadi pemimpin industri dalam pemodelan geologi, perisian perancangan lombong umum, dan pengimbasan laser darat. Sebagai pengasas dan CEO Citrine Informatics global pemimpin industri, visi Greg telah menjadikan penggunaan pembelajaran mesin amalan standard dalam syarikat kimia dan bahan yang paling inovatif di dunia.”

“Saya pernah mengalami sendiri betapa mencabar untuk memperkenalkan teknologi yang memberi ROI tanpa gangguan yang tidak perlu kepada proses sedia ada,” kata Barry Henderson. “Saya teruja untuk bekerja dengan pasukan di MVS yang memahami pentingnya pengetahuan domain dan kepakaran dalam reka bentuk produk.”

“Peluang untuk pendekatan berasaskan data untuk meningkatkan keputusan perlombongan dan meningkatkan autonomi dalam operasi perlombongan adalah besar,” kata Greg Mulholland. “Visi MVS sangat besar dan menarik. Saya tidak boleh lebih teruja untuk berkongsi dengan mereka untuk membantu mewujudkan visi itu.”

MENGENAI MINE VISION SYSTEMS

Ditubuhkan pada tahun 2015, MVS memberi tumpuan kepada membawa teknologi berkaitan penglihatan dan algoritma perisian ke industri perlombongan sumber daya. Sebagai perintis dalam pemetaan 3D bawah tanah, kami bekerja di seluruh dunia untuk meningkatkan kecekapan, keselamatan, pengeluaran dan automasi dalam perlombongan melalui pengumpulan data dan aliran kerja yang tidak tertandingi.

Logo – https://www.pressmalaysia.com/wp-content/uploads/2023/09/3c053a52-minevisionsystems_logo_fullcolor_stacked_logo.jpg