Merangkul Hong Kong Bersama: CCYik Membawa Harapan Baru kepada 258 Keluarga

HONG KONG, 16 September 2023 — CCYik, sebuah syarikat pelaburan terkemuka yang berasal dari UK, dengan bangganya mengumumkan bahawa ia telah menyumbang lebih daripada HKD$1,000,000 pada tahun 2023. Dana yang dikumpul menggariskan komitmen syarikat yang tidak berbelah bagi untuk membuat perbezaan dalam kehidupan mereka yang memerlukan, termasuk mangsa daripada banjir baru-baru ini yang memusnahkan di Hong Kong.

CCYik sponsors HKD$300,000 for the Hong Kong flood victims.
CCYik menaja HKD$300,000 untuk mangsa banjir Hong Kong.

Dalam usaha ikhlas untuk meringankan penderitaan yang disebabkan oleh banjir, CCYik telah menyumbang sejumlah HKD$300,000 yang mengkagumkan kepada lebih 200 keluarga yang terjejas teruk oleh bencana alam ini. Sumbangan murah hati ini menunjukkan dedikasi CCYik untuk memberikan bantuan segera kepada ahli masyarakat yang paling rentan semasa waktu keperluan terbesar mereka.

Selain itu, dana yang disediakan oleh CCYik telah menjadi sangat penting dalam membantu mangsa banjir membina semula kehidupan mereka, menyediakan sokongan kewangan untuk keperluan asas seperti tempat berlindung, makanan, dan bantuan perubatan. Dengan mengulurkan tangan kepada keluarga-keluarga ini, CCYik bertujuan untuk memupuk harapan dan ketahanan dalam komuniti Hong Kong.

Encik Brandon Wong, Pengurus Jualan dan Pemasaran Serantau CCYik, menyatakan rasa terima kasihnya atas sokongan yang diterima daripada pemegang saham mereka: “Kami sangat komited kepada misi kami untuk memperbaiki kehidupan mereka yang menghadapi kesukaran. Sumbangan yang kami buat tahun ini adalah bukti dedikasi kami untuk memberi impak yang bermakna. Kami ingin berterima kasih kepada para pemegang saham kami atas sokongan yang sangat berharga, yang membolehkan kami menjangkau mereka yang paling memerlukannya.”

CCYik kekal teguh dalam komitmennya untuk meningkatkan kehidupan individu dan keluarga di Hong Kong. Organisasi ini merancang untuk meneruskan usahanya dengan aktif mencari peluang untuk membuat perbezaan positif dalam komuniti dan memberikan sokongan berterusan kepada mereka yang menghadapi keadaan yang mencabar.

CCYik merayakan pencapaiannya pada tahun 2023, organisasi ini menggalakkan individu, perniagaan, dan masyarakat umum secara keseluruhan untuk menyertai mereka dalam misi membawa harapan dan bantuan kepada mereka yang kurang bernasib baik.

Ketahui lebih lanjut tentang CCYik di www.ccyik.com.