Lirunex Terperinci Inisiatif Akademi LX untuk Membantu Pedagang dengan Latihan dan Pandangan

Menjadikan pelaburan strategik sebagai kemahiran dan bukannya tekaan

KUALA LUMPUR, Malaysia, 19 Sept. 2023 — LX Academy, lengan pendidikan dan latihan Lirunex, platform perdagangan dan pembentukan pasaran dalam talian, merinci pelbagai inisiatif dan latihan mingguan yang tersedia untuk pedagang mengasah kemahiran mereka. Bertujuan untuk menyampaikan pengetahuan dan kepakaran kepada peserta di seluruh rantau tanpa sebarang halangan geografi atau bahasa, inisiatif LX Academy direka untuk memberi wawasan agar pelaburan lebih strategik.

Lirunex Details LX Academy’s Initiatives to Help Traders with Training and Insights
Lirunex Details LX Academy’s Initiatives to Help Traders with Training and Insights

Pembelajaran Dalam Talian dan Luar Talian

Sebagai sebahagian daripada usaha penyebaran, LX Academy akan mengadakan kedua-dua webinar mingguan serta acara di darat dengan pakar industri dari seluruh Asia Tenggara untuk menyediakan analisis pasaran mingguan dan panduan permulaan untuk pedagang baru ke bidang ini. Dilengkapi dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman, pakar akan menyampaikan pengetahuan berharga kepada peserta untuk pasaran spesifik mengikut minat mereka dalam bahasa tempatan, dengan acara yang disesuaikan untuk pasaran dan tren tempatan.

Di samping itu, Lirunex akan memperluas jangkauan sumber berguna ini kepada khalayak global yang lebih besar dengan memperkenalkan rancangan bual bicara, wawasan dan analisis pasaran, sesi temu bual dan satu lawan satu dengan pakar industri melalui saluran YouTube LX Academy khusus.

Penceramah akan dapat berkongsi pengalaman peribadi mereka, membincangkan dan menyelami lebih mendalam tentang wawasan pasaran, dan berkongsi lebih lanjut mengenai kemungkinan tren kewangan yang akan datang. Inisiatif ini akan memastikan maklumat sedemikian boleh diakses dari mana-mana, bila-bila masa, dan dalam pelbagai bahasa yang akan memudahkan pembelajaran yang lebih baik.

Ini menunjukkan komitmen dan usaha proaktif Lirunex untuk membantu pedagang mendapatkan kelajuan apabila membuat pelaburan. Apabila pedagang terlibat dalam perdagangan, mereka akan dapat mengemukakan soalan, menjelaskan keraguan, dan mengasah kemahiran mereka, yang seterusnya meningkatkan kemungkinan bagi mereka untuk dapat membuat keputusan perdagangan yang lebih berpendidikan, bermaklumat, dan strategik berbanding sebelum ini.

“Lirunex adalah salah satu daripada beberapa pembekal platform perdagangan yang memperkenalkan latihan yang luas untuk pedagang sedia ada dan pengguna baru, dan memiliki nilai tambah sedemikian untuk membantu pengguna membuat keputusan yang lebih bermaklumat kekal menjadi objektif utama pasukan,” kata wakil Lirunex.

“Kami berharap dapat membantu pedagang dari rantau ini menjadi lebih baik dalam apa yang mereka lakukan, bukan sahaja melalui perdagangan sebenar, tetapi juga melalui perkongsian pengetahuan dan bantuan daripada pakar sebenar yang mempunyai pengalaman perdagangan dalam pasaran ini.”

Pedagang yang ingin meneroka LX Academy untuk memperoleh wawasan yang berharga dijemput untuk mendaftar di www.lxacademy.org.