Lima operator tahap satu terkemuka melancarkan platform lokasi Intersec dalam 5G SA

Intersec berbangga untuk mengumumkan pelancaran platform lokasi rangkaian mereka untuk lima operator perintis dalam rangkaian Berdiri Sendiri 5G di Eropah, Timur Tengah, dan Amerika Utara sejak awal 2023.

PARIS, 19 Sept. 2023 — Berhadapan dengan batasan dalam platform warisan sedia ada mereka, operator telekom mengiktiraf keperluan untuk perubahan menyeluruh untuk memenuhi dinamik rangkaian yang berkembang dan pematuhan peraturan, dipandu oleh keperluan tinggi dan garis masa ketat yang ditetapkan oleh Pihak Berkuasa Peraturan Telekomunikasi. Tawaran Intersec muncul sebagai pilihan yang jelas selepas analisis dan penilaian yang teliti:

  • Tidak seperti pesaing, Intersec menyampaikan platform lokasi hibrid end-to-end yang menggabungkan perkhidmatan berasaskan lokasi aktif dan kecerdasan lokasi berskala besar secara lancar. Memanfaatkan lebih daripada 30+ teknik lokasi termasuk Cap Jari RF dan GNSS dibantu dalam rangkaian 5G, penyelesaian itu mencapai ketepatan picisan di bawah tiga meter — mengatasi penyedia lain dalam ujian setanding, sambil mengutamakan kemas kini masa nyata dengan kelambatan minimum.
  • Sifat skalabil platform membuka pelbagai kes penggunaan keselamatan awam, termasuk amaran awam, komunikasi insiden, dan perkhidmatan tindak balas kecemasan, sementara menyediakan fleksibiliti untuk menyesuaikan keperluan masa depan.

Penyelesaian Intersec melampaui jangkaan pembawa, menyediakan ketepatan dan kesiapsediaan luar biasa untuk melancarkan teknologi inovatif.

“Keputusan untuk memilih Intersec menekankan keyakinan yang diletakkan dalam kehadiran tempatan kami, pasukan yang dedicated, dan teknologi skalabil”, kata Ingolf Ruh, Ketua Pegawai Pendapatan. “Komitmen kami untuk menyampaikan penyelesaian inovatif dan melampaui jangkaan pelanggan kekal tidak berbelah bagi. Kejayaan ini membuka jalan bagi kami untuk merevolusikan industri dan membuka peluang pertumbuhan baru.”

Kerjasama ini mendorong operator mudah alih untuk meneroka peluang perniagaan di luar kes penggunaan peraturan. Perkhidmatan berasaskan lokasi ketepatan tinggi membuka laluan baru untuk aplikasi logistik, pengesanan aset, atau geo-statistik, memposisikan pelanggan Intersec sebagai pemimpin industri di rantau mereka.

Intersec menjemput rakan sejawat industri untuk berhubung di persidangan DTW TM Forum di Copenhagen dari 19 hingga 21 Septemberst: https://insights.intersec.com/dtw-2023-ignite-conference

Intersec
Intersec adalah pemimpin global dalam penyelesaian metadata telekom dan kecerdasan lokasi. Direka oleh pakar data pantas, penyelesaian kami membimbing operator telekom dan kerajaan dalam revolusi berasaskan data mereka untuk membina nilai nyata daripada metadata telekom, dari memperingatkan orang dengan cekap sekiranya berbahaya hingga mencipta sumber pendapatan baru. 75 pelanggan kami di 50 negara memanfaatkan instrumen kami untuk memetakan hampir satu bilion peranti mudah alih 24/7. Di Intersec, Privasi oleh Reka Bentuk jauh melampaui piawaian yang diterima: ia memastikan pematuhan peraturan, tidak kira di mana pelanggan kami beroperasi. Ketahui lebih lanjut di intersec.com.

Hubungi: Charlotte Cardona, Pengarah Komunikasi, charlotte.cardona@intersec.com