Kumpulan Pertama 105 Unit Awal Burung Pagi Projek Utama Sun Hung Kai Properties, TOWNPLACE WEST KOWLOON Disewa Habis dalam Satu Bulan. Kumpulan Baharu 180 Unit Ditawarkan

HONG KONG, 14 September 2023 – TOWNPLACE WEST KOWLOON, projek perintis utama TOWNPLACE, jenama perumahan fleksibel untuk bakat muda premium di bawah Sun Hung Kai Properties (SHKP) (0016.HK), akan membuat penampilan sulungnya di West Kowloon pada Oktober 2023. Sebanyak 843 unit dengan pelbagai susun atur dan antara 243 dan 860 kaki persegi saiz akan ditawarkan secara berperingkat, kebanyakannya menampilkan Studio dan Unit Satu bilik tidur, dengan Unit Dua dan Tiga bilik tidur juga tersedia, semuanya direka bentuk dengan teliti oleh firma seni bina bertaraf dunia. 105 unit buruan awal pertama telah diterima dengan penuh semangat oleh pasaran dan habis disewa dalam sebulan. Projek mengumumkan satu lagi 180 unit baharu pada hari ini (14 September).

180 Unit Baharu sebagai Tindak Balas kepada Permintaan yang Tinggi untuk 105 Unit Permulaan

Berikutan pelaksanaan Skim Pas Bakat Teratas dan dasar-dasar penarikan bakat lain, dan menangani pasaran penyewaan rumah yang bangkit semula di Hong Kong yang didorong oleh permintaan yang semakin meningkat daripada pelajar China dan luar negara yang kembali ke kampus, TOWNPLACE WEST KOWLOON, projek perumahan sewaan berskala besar dalam Pelan Induk Pembangunan Bersepadu West Kowloon SHKP, menyaksikan transaksi yang aktif dengan 105 unit buruan awal pertama, berikutan pengumuman senarai harga pertama pada bulan Julai, habis disewa dalam sebulan. Penghunian batch pertama dijangka akan bermula secara berperingkat pada bulan Oktober tahun ini. Projek mengumumkan hari ini satu lagi 180 unit baharu yang ditawarkan, kebanyakannya Studio dan Unit Satu bilik tidur ditambah beberapa pilihan Dua dan Tiga bilik tidur.

TOWNPLACE WEST KOWLOON terletak berdekatan dengan pusat membeli-belah V Walk dan Stesen MTR Nam Cheong kumpulan, hanya dua perhentian MTR dari Stesen Kowloon dan Persimpangan Kereta Api Berkelajuan Tinggi West Kowloon. Sebagai projek perumahan sewaan premium terbesar untuk bakat muda premium di Hong Kong, TOWNPLACE WEST KOWLOON diterima dengan baik oleh generasi muda baharu dengan konsep Aparthotel perintisnya yang menawarkan terma penyewaan fleksibel: membolehkan penduduk gaya hidup eksklusif berkualiti tinggi dengan penginapan yang selesa harian, bulanan atau bahkan tahunan, dilengkapi dengan perkhidmatan hotel peribadi.

Tepukan Gemuruh untuk Ruang Hidup Mewah

Reka bentuk ruang yang berfungsi dan menarik secara estetika adalah ciri rayuan Projek yang lain. TOWNPLACE WEST KOWLOON bekerjasama dengan amalan reka bentuk dalaman bertaraf dunia Conran and Partners dan firma seni bina terkemuka Hong Kong LAAB untuk mereka bentuk empat jenis bilik utama dan Trio, tawaran istimewa. Bahasa reka bentuk minimalis dan moden serta penggunaan ruang maksimum memenuhi pelbagai keperluan penyimpanan, rehat, sosialisasi dan pejabat rumah, memberi maklumat kepada kerja dan kehidupan bakat muda premium dengan semua kemungkinan dalam kediaman idaman dan disesuaikan. Bilik-bilik TOWNPLACE WEST KOWLOON yang direka dengan baik, dengan ruang saling berhubung dan pandangan terbuka, membawa masuk pemandangan luar melalui tingkap dari lantai ke siling yang direka dengan teliti, memaparkan separa panorama yang menakjubkan Pelabuhan Victoria dan pemandangan bandar yang sibuk dalam jarak pandangan. Peralatan pintar kelas tinggi juga membolehkan penginapan selesa dan tanpa masalah untuk bakat muda premium.

Mengubah gaya hidup tradisional dalam kediaman sewa, TOWNPLACE WEST KOWLOON memecah kesejagatan ruang dan membayangkan semula kediaman satu daripada sejenis untuk bakat muda premium generasi baharu yang berfikiran pengalaman. Bekerja dengan pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan ternama, TOWNPLACE melemparkan acara jenama eksklusif, di mana bakat muda premium bertemu dengan kawan sejiwa – atau malah rakan perniagaan prospektif – dalam Komuniti TOWNPLACE di mana tiada yang mustahil, menambah nilai pilihan mereka.

Berdiri megah di tengah-tengah West Kowloon, TOWNPLACE WEST KOWLOON yang menghadap masa depan menggambarkan penyewaan bakat muda premium, membungkus seni dan kebijaksanaan dalam reka bentuk hebat. Komposisi kelas terbaik dan nilai ultra tinggi memberi tumpuan kepada keinginan bakat muda premium untuk tempat kediaman idaman dengan potensi, pengalaman dan penilaian semula yang berharga, menetapkan haluan gaya hidup impian mereka.

Mengenai TOWNPLACE

Ditubuhkan pada 2019, “TOWNPLACE” adalah jenama perumahan sewaan fleksibel pelopor Sun Hung Kai Properties, yang menawarkan harta kembar TOWNPLACE SOHO dan TOWNPLACE KENNEDY TOWN. Ia menyediakan tiga pilihan penyewaan Pangsapuri Berkhidmat, Berperabot dan Tidak Berperabot dengan pelbagai reka bentuk dalaman untuk memenuhi citarasa yang berbeza, dan tempoh sewa bermula dari sesingkat satu bulan.

“TOWNPLACE” seterusnya memperluaskan ruang hidup yang berpusatkan manusia, berusaha untuk meningkatkan pengalaman hidup bakat muda premium” melalui konsep hidup baharu “Aparthotel”. Sebagai projek penyewaan berkualiti terbesar untuk bakat muda, TOWNPLACE WEST KOWLOON akan dilancarkan pada separuh kedua 2023.

“TOWNPLACE” adalah yang pertama memperkenalkan konsep Komuniti unik ke pasaran yang menghubungkan penduduk rapat untuk membantu memperluaskan rangkaian sosial dan profesional mereka. Dengan bertemu jiran sejiwa dalam Komuniti TOWNPLACE, persahabatan dibangunkan dan ekonomi perkongsian muncul. TOWNPLACE lebih daripada sekadar tempat tinggal.

Untuk maklumat lanjut, sila layari TOWNPLACE WEST KOWLOON di
Laman web: https://westkowloon.townplace.com.hk/ 
Alamat: 10 Lai Ying Street, West Kowloon