Koleksi Musim Luruh-Sejuk Xtep 2023: Rasakan semangat sukan liberal dan fesyen moden

Koleksi Musim Luruh-Sejuk 2023 Xtep: Rasakan semangat sukan liberal dan fesyen moden

HANOI, Vietnam, 15 Sept. 2023 — Xtep telah melancarkan “wardrobe” baru untuk peminat sukan, jenama ini dengan bijak memaparkan campuran kreatif bahan dan teknologi yang berbeza. Reka bentuk dari koleksi Musim Luruh Sejuk mempunyai warna neutral yang kuat, sesuai untuk semua gaya.


Bila bercakap tentang fesyen Musim Luruh-Sejuk di Xtep, orang dengan cepat memikirkan produk yang direka bentuk untuk minimalis, dan canggih tetapi masih mewah dan bergaya. Pakaian bersukan ini bukan sahaja sesuai untuk bersenam tetapi juga untuk hujung minggu yang aktif dan hari bekerja yang elegan.


Dengan warna asas hitam, putih dan kelabu, koleksi baru membawa minimalisme tetapi kecanggihan dan keanehan, menarik perhatian dengan butiran poket yang menonjol pada kemeja, membawa gaya reka bentuk yang sama sekali baru. Ia adalah koleksi yang menegaskan tren reka bentuk fesyen jenama Xtep pada masa depan, bertujuan untuk produk berkualiti tinggi, sangat boleh diguna pakai. Untuk menjadi salah satu nama menonjol dalam industri fesyen sukan global, pilihan utama peminat fesyen.


Reka bentuk dalam koleksi Musim Luruh Sejuk sentiasa menggunakan teknologi pengeluaran eksklusif yang digabungkan dengan bahan berkualiti tinggi, memberi pelanggan pengalaman selesa dan menyenangkan ketika menggunakannya. Teknologi eksklusif yang digunakan oleh jenama Xtep menjadikan produk selamat dan mesra alam, mesra kulit dan kalis air, menyelesaikan kebimbangan apabila musim hujan tiba. Secara berterusan menyokong pelepasan tenaga melalui permukaan kulit untuk mencapai kesan pengekalan haba yang baik.


Dengan memberi tumpuan kepada teknologi pengeluaran, dan kualiti produk serta sentiasa mendengar keperluan pelanggan, XTEP telah meninggalkan banyak kesan yang kuat di mata pengguna. Dan semakin hampir dengan gelaran jenama fesyen sukan nombor satu di dunia.

Bangga menjadi jenama perintis dalam industri fesyen sukan profesional. Dengan misi “Rasakan perbezaan”, Xtep membina dan membangunkan pasaran dengan hampir 30 kedai di Vietnam. Sentiasa bertujuan untuk membawa produk berkualiti kepada semua orang, Xtep terus memperluaskan perniagaannya dan mencari rakan FRANCHISE. Dengan sokongan untuk kos pemasaran, reka bentuk, pembinaan kedai, dan insentif penjenamaan francais dengan yuran 0 VND.

KETAHUI LEBIH LANJUT DI:
Laman web: https://nhuongquyen.xtep.vn/
Halaman peminat: https://www.facebook.com/XtepVietnamOfficial