JSAUX mendedahkan kes iPhone 15 pertamanya serta aksesori lain

HONG KONG, 13 September 2023 — Pengeluar peralatan elektronik JSAUX baru sahaja mengumumkan kes pertamanya untuk iPhone 15 yang baru diumumkan baru-baru ini ditambah dengan pelbagai aksesori lain. Berikutan pendedahan iPhone 15 dan iPhone 15 Pro semalam, JSAUX mempunyai stesen dok dan juga pelbagai penyambung sedia ada untuk telefon pintar terbaru Apple, yang pertama seumpamanya dilengkapi port USB-C dan bukannya penyambung kilat. Semua aksesori ini boleh dibeli di sini, dan akan tersedia selepas iPhone 15 mula dijual tidak lama lagi.

JSAUX iPhone 15 Accessories
Aksesori iPhone 15 JSAUX

Penyesuai USB-C untuk iPhone 15 / iPhone 15 Pro

Pelbagai penyesuai USB-C termasuk beberapa penyambung yang akan membantu pengguna iPhone baharu untuk menyambungkan peranti mereka ke port HDMI 1.4. Bagi jurugambar profesional (dan amatir) terdapat juga aksesori yang membolehkan mereka menyambungkan kad SD dan microSD mereka. Terdapat juga penyesuai USB-C ke audio jack 3.5mm, untuk mereka yang mahu memindahkan muzik dari iPhone mereka.

Kes RingLax MagSafe untuk iPhone 15

Kes pertama JSAUX, Kes RingLax, telah direka untuk orang yang suka menonton kandungan pada telefon mereka. Direka untuk serasi dengan MagSafe, kes ini dibuat khusus untuk keempat-empat versi iPhone 15. Menawarkan cengkaman selesa, ia secara signifikan mengurangkan risiko tergelincir secara tidak sengaja. Lebih-lebih lagi, ia berfungsi sebagai penyangga telefon yang sesuai, sempurna untuk menikmati kandungan media atau membuat panggilan video. Anda boleh mendapatkan kes serba boleh ini hanya dengan harga $29.99 / €27.98.

Stesen dok telefon

Stesen dok 8-dalam-1 ini direka untuk menempatkan iPhone 15 anda dengan lembut sama ada di meja atau di meja sisi sambil mengecasnya. Ia dilengkapi dengan tiga port di belakangnya: USB-C PD, USB-A 3.0, dan port HDMI 1.4. Pada sisinya, anda akan jumpa slot kad SD / TF, dua lagi port USB-A 3.0 dan audio jack 3.5mm yang boleh digunakan untuk menyambungkan sama ada fon kepala atau mikrofon. Ia dijual pada harga $59.99 / €55.97.

ASET

Semua aset visual untuk produk yang disenaraikan di sini boleh dimuat turun di laman web rasmi JSAUX.

HUBUNGI

 Untuk sebarang pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi wakil jenama dan ikuti kemas kini produk baharu di media sosial!

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

MENGENAI JSAUX

JSAUX, jenama perintis dalam inovasi dan kualiti, menawarkan produk yang laris di lebih 100 buah negara dan rantau di seluruh dunia, melayani lebih 20 juta pengguna. Sejak 2016, beberapa produk JSAUX yang dijual di Amazon telah ditetapkan sebagai “#1 Best Seller”, menduduki tempat pertama dalam beberapa kategori. Kejayaan ini telah memperkukuh kedudukan JSAUX dalam pasaran aksesori elektronik dan seterusnya mengukuhkan jenama sebagai salah satu 100 jenama Cina teratas di Amazon.

Pada tahun 2022, JSAUX dengan pantas bangkit menjadi salah satu jenama paling popular dalam aksesori permainan, dengan tegas mengukuhkan dirinya sebagai jenama utama untuk aksesori Steam Deck. Strategi jenama yang berorientasikan pengguna, rantaian bekalan yang kukuh, inovasi produk yang mantap, dan kualiti unggul telah membolehkan syarikat ini secara berterusan mereka dan menghasilkan produk-produk cemerlang sepanjang tujuh tahun kebelakangan ini. Pencapaian ini adalah hasil penyelarasan lancar dalam kalangan pasukan dalaman, merangkumi penyelidikan dan pembangunan hinggalah ke pengilangan produk dan pemasaran global.