Hoymiles Bersinar di RE+ dengan Pengenalan Penukar Hibrid Baharu di AS

PLANO, Texas, 18 Sept. 2023 — Hoymiles membuat kesan yang benar-benar bermakna di pameran solar RE+ tahun ini yang diadakan di AS dari 12 hingga 14 September. Di ekspo industri PV teratas di AS ini, Hoymiles melancarkan siri penyongsang mikro fasa tunggal HYS-LV-USG1 sebagai respons kepada permintaan penyimpanan tenaga yang semakin meningkat, yang disambut baik oleh para pelawat dan pakar industri.

 

Penyongsang Hibrid Baharu untuk Meningkatkan Kemandirian Tenaga

Berikutan pelancaran rasmi penyongsang hibrid generasi seterusnya di AS pada 11 September, Hoymiles membentangkan model tersebut buat pertama kali di ekspo RE+. Ini adalah versi AS bagi penyelesaian penyimpanan tenaga Hoymiles selepas ia melancarkan siri tersebut di Eropah pada tahun 2022.

Siri penyongsang hibrid HYS boleh berfungsi secara on-grid dan off-grid, membolehkan ekosistem tenaga yang sentiasa hidup untuk pemilik rumah. Apabila dipasangkan dengan bateri dan penjana, ia akan menawarkan sokongan kuasa solar tanpa gangguan kepada pemilik rumah, menjimatkan lebih banyak kos elektrik dan menjanjikan kemandirian tenaga yang lebih besar.

Pilihan kuasa HYS-LV-USG1:

HYS-3.8LV-USG1

HYS-4.8LV-USG1

HYS-6.0LV-USG1

HYS-7.6LV-USG1

HYS-9.6LV-USG1

HYS-11.5LV-USG1

3.8 kW

4.8 kW

6.0 kW

7.6 kW

9.6 kW

11.5 kW

Lebih lanjut mengenai kelebihan teras HYS-LV-USG1:

  • Menyokong kuasa sandaran 120 V/240 V tanpa pengubah autotransformer luaran
  • Menawarkan nisbah DC/AC terkehadapan industri sehingga 150%
  • Memastikan kuasa sandaran lancar untuk rumah atau beban kritikal
  • Dilengkapi dengan perlindungan litar arka dan fungsi penutupan pantas yang terbina dalam
  • Fungsi EMS pintar menyokong mod penggunaan-sendiri, mod ekonomi, dan mod sandaran untuk aplikasi pelbagai senario

Sesi perkongsian khas juga diadakan sepanjang ekspo untuk membimbing para pelawat melalui ciri-ciri utama dan keupayaan penyongsang hibrid baharu.

Perkongsian teknologi dan produk untuk memperdalam hubungan

Sepanjang acara ekspo, Hoymiles juga menganjurkan siri pembentangan mendalam oleh pakar sokongan teknikal berpengalaman kami untuk menggambarkan penyelesaian Hoymiles termasuk penyongsang mikro, DTU get, platform pemantauan jauh S-Miles Cloud, dan peranti penutupan pantas. Para pelawat dapat meneroka kerumitan teknologi kami dan bagaimana produk-produk tersebut menyatu ke dalam ekosistem Hoymiles.

Wawasan kepimpinan di bawah sorotan

Semasa ekspo, Hoymiles menjemput pakar industri untuk berkongsi wawasan mereka dengan peserta. Secara khususnya, CEO NABCEP Shawn O’Brien memberi pembentangan mengenai topik “Inisiatif Pembangunan Tenaga Kerja dan Profesional”, dan Pengarah Wawasan Energysage Spencer Fields memberi ucapan mengenai topik “Menyinari Kemajuan: Gambaran Trend Pasaran Solar Kediaman dan Penyimpanan Tenaga AS pada 2023”. Pembentangan tersebut sangat dihargai dan diterima baik oleh audiens.

Di pinggir acara, Pengarah Pemasaran Sandra Hoymiles dan CEO Hoymiles AS Rocky menerima temu bual daripada rakan kongsi kami EnergySage. Mereka membincangkan perkembangan dan kelebihan syarikat serta berkongsi kemajuan perkhidmatan tempatan di Amerika Utara“. Hoymiles juga menghadiri Anugerah Pemasang AS pertama yang dianjurkan bersama oleh EUPD Research dan RE+ sebagai salah satu daripada tiga penaja, menyaksikan saat kemuncak pemasang cemerlang. Berikutan berakhirnya ekspo, EUPD menjadualkan temu bual eksklusif dengan Rocky untuk membincangkan perkembangan syarikat dan memberikan gambaran kekuatan teknologinya. Rocky menerangkan kelebihan daya saing produk Hoymiles dan garis besar rancangan masa depan syarikat di AS.

Ekspo RE+ merupakan campuran idea, kolaborasi, dan interaksi yang menggalakkan. Pasukan Hoymiles menyampaikan penghargaan ikhlas kami kepada para hadirin yang melawat booth kami dan menyumbang kepada perbincangan bermakna tentang penyelesaian solar dan teknologi kami. Jumpa lagi tahun depan!

Butiran hubungan Hoymiles AS
Alamat: 3001 Technology Drive, Suite 100, Plano, TX 75074
Tel: (972) 798-2831