HHOLOVE Lancarkan O Sitter, Robot Teman Pintar Untuk Kucing, ke Pasaran Global

HONG KONG dan NEW YORK, 15 Sept. 2023 — HHOLOVE, sebuah jenama haiwan pintar yang komited untuk mewujudkan kehidupan penjagaan haiwan pintar yang lebih mudah, akan melancarkan robot peneman pintar untuk kucing, O Sitter di laman web rasmi HHOLOVE, Amazon, dan 7sGood pada pukul 9 pagi EST hari ini.

HHOLOVE telah menamatkan kempen pendanaan awam yang berjaya pada akhir Julai di Kickstarter dan Indiegogo. Dengan pelancaran global, robot peneman inovatif HHOLOVE untuk kucing, O Sitter kini boleh didapati di seluruh dunia.

Diari Harian Kucing

HHOLOVE O Sitter dilengkapi dengan kamera yang mengagumkan yang membezakannya daripada pemberi makan kucing lain di pasaran. Ini sudah lama tertangguh, terutama untuk ibu bapa kucing baru yang ingin sentiasa dikemas kini mengenai pertumbuhan dan aktiviti harian kucing mereka. Memandangkan perkembangan industri media sosial sejak sedekad yang lalu, jelas bahawa domain kandungan berkaitan haiwan peliharaan telah mengalami pertumbuhan yang besar. Pada masa ini, klip video yang menceritakan aktiviti harian kucing telah muncul sebagai medium yang menarik, membolehkan ibu bapa haiwan peliharaan mendapat kemudahan merangkum versi ringkas rutin harian kucing mereka. Di samping itu, format ini menghasilkan kandungan video pra-diedit yang sesuai untuk perkongsian lancar dengan orang tersayang dalam rangkaian sosial seseorang.

Kekawan 24/7

HHOLOVE O Sitter unggul dalam berkomunikasi dengan kucing. Audio dua hala membolehkan ibu bapa menghubungi kucing mereka pada bila-bila masa, memberi jaminan dan kawan. Ia juga dilengkapi dengan penunjuk laser untuk permainan interaktif. O Sitter sejajar dengan keperluan haiwan peliharaan, menawarkan pemenuhan fizikal dan emosi untuk hubungan haiwan peliharaan-ibu bapa yang lebih mendalam.

Peningkatan bilangan isi rumah dengan haiwan peliharaan memerlukan lebih banyak penyelesaian digital yang bertujuan untuk meningkatkan penjagaan haiwan peliharaan. HHOLOVE O Sitter bertindak sebagai pengasuh yang boleh dipercayai dan peka, menawarkan ketenangan fikiran kepada ibu bapa kucing, mengetahui bahawa kucing mereka terjaga dengan baik walaupun ketiadaan mereka.


Mengapa O Sitter?

Kakitangan HHOLOVE terlibat dalam kajian tingkah laku haiwan peliharaan setiap hari. Dalam pencarian tanpa henti untuk mendigitalkan industri haiwan peliharaan, pasukan ini menemui kekosongan yang substansial dalam analisis komprehensif tingkah laku kucing. Kekosongan ini, mereka tanggap sebagai peluang tanpa preseden untuk memperkenalkan paradigma baru dalam kawan haiwan peliharaan – satu yang dicirikan oleh penekanan yang dipertingkatkan pada menggalakkan interaksi sebenar untuk mencapai pemahaman yang lebih mendalam tentang kucing.

Dalam premis ibu pejabat korporat HHOLOVE yang suci, mereka telah menubuhkan surga untuk penjagaan haiwan peliharaan, yang bukan sahaja berfungsi sebagai pusat penjagaan harian tetapi juga berfungsi sebagai pusat inovasi semasa pembangunan ciptaan yang mencabar sempadan: O Sitter.

Merenung perubahan transformatif dalam industri haiwan peliharaan yang telah memberi inspirasi, CEO HHOLOVE Hang Chen mengatakan, “Kejayaan terbaru kami, O Sitter – sebuah robot peneman yang direka bentuk dengan teliti dengan sensitiviti kucing dalam fikiran – berdiri sebagai momen bersejarah yang berpotensi untuk mengubah sendi interaksi manusia-haiwan peliharaan.

Mengenai HHOLOVE

HHOLOVE adalah jenama haiwan pintar yang komited untuk mewujudkan kehidupan penjagaan haiwan pintar yang lebih mudah. Pasukannya terdiri daripada individu yang ambil berat dan berambisi yang memberi tumpuan kepada membuat penyelesaian digital yang menyeronokkan untuk ibu bapa haiwan peliharaan.

HHOLOVE O Sitter adalah robot peneman pintar pertama di dunia untuk kucing. Ia adalah cara sempurna untuk memberi kucing bulu anda memanjakan diri yang mereka layak dengan ciri-ciri Rakaman Kehidupan AI Pintar, Kawan Interaktif, Pemberian Makan yang Boleh Dipercayai dan Nampak. Dengan O Sitter, anda akan menikmati kehidupan penjagaan kucing yang bebas risau.

Laman web rasmi: www.hholove.com

Hubungi Media: pr@hholove.com

Hubungi Perniagaan: business@hholove.com