Eureka Melancarkan Kempen #EurekaWavesOfFuture dengan Kerjasama American Littoral Society pada Hari Pembersihan Sedunia

NEW YORK, 15 Sept. 2023 — Dengan warisan yang berasal dari tahun 1909, memberi tumpuan kepada pemeliharaan persekitaran rumah, jenama pembersihan Amerika Utara Eureka dengan bangganya mengumumkan kempen #EurekaWavesOfFuture sempena Hari Pembersihan Sedunia. Inisiatif ini menggariskan misi Eureka yang diperluas: memperluaskan kepakaran pembersihan daripada rumah individu ke kawasan lautan luas di dunia kita.

Dalam kempen ini, Eureka bekerjasama dengan American Littoral Society, sebuah organisasi pemuliharaan marin berpangkalan di New York yang memberi tumpuan kepada pemuliharaan marin. Bersama-sama, mereka akan melibatkan sukarelawan dan komuniti tempatan dalam siri acara pembersihan pantai. Kempen ini akan bermula pada 16 September, dari 12:00 tengah hari hingga 3:00 petang EST, dengan acara utama tertumpu pada pembersihan Jamaica Bay, sebuah harta ekologi penting di Bandar Raya New York.

Melampaui sekadar penyingkiran sisa, kempen ini menekankan pengumpulan data, dengan matlamat mendokumentasikan jenis bahan yang diperolehi semasa acara itu. Data penting ini kemudian akan diberikan kepada institusi penyelidikan untuk analisis komprehensif, seterusnya memperdalam pemahaman kita tentang pencemaran lautan dan langkah balas paling berkesan.

Kempen #EurekaWavesOfFuture adalah lebih daripada sekadar usaha pembersihan yang mudah. Eureka berusaha untuk mengekstrapolasi prinsip-prinsip penjagaan isi rumah ke tempat perlindungan laut kita yang kerap dilupakan. Ia menandakan komitmen mendalam, janji untuk menjaga yang remeh dan yang agung, menegaskan semula tanggungjawab kita kepada rumah mutlak umat manusia: Planet Bumi.

Di luar penyertaan aktifnya dalam inisiatif alam sekitar, Eureka juga menanam pertimbangan mesra alam ke dalam reka bentuk produknya. Sebagai contoh, di IFA, pameran perdagangan elektronik pengguna dan perkakas rumah terkemuka di Eropah, Eureka memperkenalkan E10S, yang menampilkan Bagless Multi-cyclonic Station yang revolusioner. Inovasi tanpa beg ini bukan sahaja menyederhanakan penyelenggaraan dengan menghapuskan keperluan untuk penggantian beg tetapi juga menggalakkan pemeliharaan sumber. Teknologi multi-cyclonic yang maju secara berkesan menangkap zarah, mengurangkan keperluan untuk penggantian penapis yang kerap, dan akibatnya, mengurangkan sisa yang diarahkan ke tapak pelupusan.


Mengenai Eureka

Ditubuhkan pada tahun 1909 di Detroit, Michigan, Amerika Syarikat, Eureka® menawarkan pelbagai penyedut debu, termasuk tegak, silinder, tongkat, mudah alih, tanpa wayar dan penyedut debu robotik. Selama lebih seabad, Eureka telah berinovasi, memperkenalkan produk yang menarik secara konsisten, seterusnya mengukuhkan reputasinya sebagai nama rumah tangga di Amerika Utara dan di peringkat global. Pada tahun 2016, Eureka® menyertai keluarga Midea America Corp., menggabungkan sejarah kaya Eureka dengan kekuatan pembuatan dan jangkauan pasaran yang luas oleh Midea. Untuk maklumat tambahan, sila layari www.eureka.com.