ESR Umumkan Kes Magnetik dengan Stash Stand

Pemegang paten mereka Stash Stand membolehkan pengecasan MagSafe serentak dan penontonan hands-free bila-bila masa, di mana sahaja

WILMINGTON, Del., 13 Sept. 2023 — Jenama aksesori teknologi terkemuka, ESR, hari ini mengumumkan pelancaran koleksi mereka untuk iPhone 15 yang baharu. Menjadi tumpuan barisan ESR adalah tiga kes magnetik dengan Stash Stand berpaten mereka. Ketiga-tiganya menyediakan gabungan inovatif perlindungan dan fungsi yang membolehkan pengguna mendapat lebih banyak daripada MagSafe. Koleksi penuh termasuk kes pelindung, ditambah pelindung skrin dan kanta, yang semuanya menyediakan perlindungan gred tentera yang disahkan ujian untuk iPhone 15.

ESR Announces Magnetic Cases with Stash Stand for iPhone 15
ESR Announces Magnetic Cases with Stash Stand for iPhone 15

“Stash Stand mewakili satu lagi lompatan besar bagi pasukan kami,” kata Tim Wu, CEO ESR. “Memandangkan peningkatan populariti pengecasan MagSafe dan orang kini lebih suka menggunakan telefon mereka untuk menonton video, rancangan, dan wayang, kami merekabentuk kes yang memberi pengguna keupayaan untuk meningkatkan pengalaman menonton mereka ketika mereka mengecas. Kes magnetik ESR dengan Stash Stand hadir untuk membenarkan pengguna menonton bila-bila masa dan MagSafe bila-bila masa.”

Kes Hibrid Klasik dengan Stash Stand (HaloLock)

Siri Klasik membolehkan pengguna menikmati reka bentuk ringan, ramping dan estetika iPhone mereka dengan fungsi tambahan Stash Stand. Bahagian belakang nipis 1.5 mm membolehkan pengecasan MagSafe yang lebih pantas, menghasilkan cas penuh sejam lebih cepat berbanding dengan kes yang lebih tebal.

Kes Armor Tough dengan Stash Stand (HaloLock)

Kes paling melindungi dalam koleksi, siri Armor, menggabungkan kes belakang, Screen Guard, dan Pelindung Kanta Kamera untuk menawarkan perlindungan menyeluruh dan melampaui piawaian perlindungan jatuh gred tentera.

Kes Soft Cloud dengan Stash Stand (HaloLock)

Dibuat menggunakan silikon berkualiti tinggi, siri Cloud sesuai untuk mereka yang mencari gabungan gaya dan fungsi yang optimum. Permukaan sutera luarnya lembut dan menambah cengkaman untuk mengelakkan jatuh.

Selain kes dengan Stash Stand, ESR juga mempunyai pelbagai penyelesaian perlindungan lain untuk iPhone 15, termasuk Kes Hibrid Klasik (HaloLock), Set Kes Clear Air Armor (HaloLock), Pelindung Skrin Amorite, Set Pelindung Skrin Privasi Kaca Temper, dan Pelindung Kanta Kamera Amorite. Mereka semua disahkan untuk memberikan perlindungan gred tentera, memastikan pertahanan kuat terhadap jatuh dan hentakan. Keseluruhan koleksi iPhone 15 ESR, serta julat pengecas magnetik dan aksesori mereka, boleh diterokai di laman web rasmi ESR atau Amazon.

Galeri Imej

Untuk maklumat lanjut mengenai koleksi, sila rujuk kit media dalam talian Di sini. Untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ESR, permintaan ulasan sampel, atau aset tambahan hubungi media@esrgear.com.

Mengenai ESR

Ditubuhkan pada tahun 2009, dengan pengguna kini melebihi 100 juta orang di seluruh dunia, ESR adalah jenama aksesori teknologi terkemuka. Daripada kes yang melakukan lebih daripada melindungi, hingga pengecas tanpa wayar yang membayangkan semula apa yang mungkin dengan MagSafe, kami dalam misi untuk memudahkan penggunaan teknologi.