Elmo Motion Control akan Menyertai Pameran Perindustrian Automasi

Elmo Motion Control akan mempamerkan penyelesaian kawalan gerakan terkemuka industri di Hall 5.1 Booth #B184.

PETAH TIKVA, Israel, 14 Sept. 2023 — Elmo Motion Control, Ltd., pemimpin teknologi global dan pembangun penyelesaian kawalan gerakan termaju, mengumumkan penyertaan akan datangnya di IAS 2023 (Pameran Automasi Perindustrian), perhimpunan automasi perindustrian terbesar di China yang akan berlangsung 19-23 September di Shanghai, China. Acara ini menghimpunkan lebih 735 pameran untuk mempamerkan produk mereka kepada audiens lebih 175,000 pengunjung, mendorong industri mesin ke masa depan.

“Kami teruja untuk berhubung secara langsung dengan komuniti global selepas jeda panjang yang disebabkan oleh Covid-19. Kami teruja untuk mempamerkan keupayaan produk Platinum Elmo yang sangat meningkatkan prestasi mesin,” kata Pengurus Besar Elmo Motion Control China Wayne Chen.

Peroleh kelebihan daya saing dengan teknologi terkini Elmo

Elmo Motion Control menawarkan pelbagai pemacu servo untuk sebarang keperluan gerakan, daripada aplikasi perindustrian yang memerlukan ketepatan dan ketumpatan kuasa yang mutlak sehingga aplikasi persekitaran paling melampau di dunia.

Dengan Kawalan Gerakan Elmo, mesin anda berprestasi pada potensi tertinggi – lebih pantas, lebih tepat, konsisten, dan lebih selamat. Dan, mereka lebih ringan, lebih kecil, lebih mudah dibina dan dijalankan, dan lebih tahan lama. Elmo secara unik membolehkan anda memotong kos melalui teknologi. Tawaran produk meluas Elmo ditambah dengan set ciri teknologi unik, meningkatkan prestasi mesin, jejak, dan masa ke pasaran.

Mengenai Elmo Motion Control Ltd.

Elmo telah menjadi pemimpin teknologi kawalan gerakan selama lebih 35 tahun, dengan jutaan pemacu servo bekerja 24/7 di seluruh dunia. Elmo menawarkan penyelesaian kawalan gerakan lengkap daripada reka bentuk hingga penghantaran pemacu servo terkini, pengawal gerakan berbilang paksi berasaskan rangkaian, dan motor servo bersepadu. Semua penyelesaian boleh disesuaikan dan dikonfigurasi menggunakan perisian canggih dan mudah digunakan milik Elmo untuk sebarang mesin dalam sebarang industri, seperti semikonduktor, laser, robot, dron, sains hayat, automasi perindustrian, persekitaran melampau, dan banyak lagi. Syarikat ini mengambil lebih 350 kakitangan dengan ibu pejabat di Israel dan pejabat di Amerika Syarikat, China, Jerman, Itali, Korea, Singapura, dan pembuatan tambahan di Poland. Dengan memajukan kawalan gerakan dengan teknologi terkini, Elmo menjadikan mesin pintar lebih pintar. Mulai 2022, Elmo adalah syarikat Bosch Rexroth.

Untuk maklumat lanjut, layari www.elmomc.com atau e-mel marketing@elmomc.com.

Hak Cipta 2023. Semua nama jenama adalah hak milik pemilik masing-masing dan mungkin atau mungkin tidak ditandakan dagangan.

Media Hubungan
Robert Dugan, Pengurus Pemasaran di Elmo Motion Control
T: +972-(3)-929-2300 (ext. 368)
E: robertd@elmom.com