EcoFlow Melancarkan DELTA 2 di Australia Membawa Kemudahan Bekalan Kuasa ke Rumah dan Kehidupan Luar

Stesen kuasa mudah alih generasi kedua yang luar biasa ini, yang menyampaikan bekalan tenaga yang kuat dan stabil sambil menjadi lebih ringan dan pintar, kini boleh didapati secara dalam talian dan di lebih daripada 400 penjual runcit bata dan mortar.  

SYDNEY, 19 Sept. 2023 — EcoFlow, pelopor dalam penyelesaian tenaga mampan, hari ini melancarkan stesen kuasa mudah alih generasi kedua yang memenangi anugerah, DELTA 2, di Australia. Bukan sekadar bateri, peranti serba boleh dan mudah alih ini adalah teman sempurna untuk membekalkan kuasa untuk seluruh keluarga, bila-bila masa, di mana sahaja. Pemenang Anugerah Red Dot dan Australian Good Design 2023, dan dinamakan “Penjana Solar Terbaik CNN 2023”, DELTA 2 boleh menghidupkan kebanyakan peralatan sambil mengekalkan reka bentuk yang kuat namun ringan, menjadikannya penyelesaian tenaga yang ideal untuk pengembaraan luar dan di sekitar rumah.

EcoFlow melancarkan stesen kuasa mudah alih pemenang anugerahnya DELTA 2 di Australia.
EcoFlow melancarkan stesen kuasa mudah alih pemenang anugerahnya DELTA 2 di Australia.

Kuasa, Mudah Alih, dan Sempurna untuk Seluruh Keluarga

DELTA 2 dilengkapi dengan bateri LFP termaju yang menyampaikan prestasi yang kuat dengan pengurangan berat. Berat keseluruhan hanya 12kg, reka bentuk ringan membuat DELTA 2 amat mudah alih dan sempurna untuk ekspedisi RV, perjalanan bot santai, pengembaraan berkhemah, dan banyak lagi.

Selain kemudahalihannya, DELTA 2 menyokong bekalan kepada sehingga 13 peranti serentak dengan output AC sehingga 1800W (dengan kuasa lonjakan 2400W). Secara keseluruhan, DELTA 2 boleh menghidupkan lebih 90% semua peralatan, jadi seluruh keluarga boleh menghidupkan apa yang penting bagi mereka, dari pengering rambut hingga mesin kopi dan konsol permainan. Untuk pengembaraan, keluaran, dan acara, prestasi serba boleh dan mudah alih DELTA 2 menjadikannya kemestian untuk setiap rumah.

Kawalan Pintar untuk Pengalaman Lancar

Dengan keupayaan Wi-Fi dan Bluetooth terbina dalam, DELTA 2 mewujudkan kesambungan lancar dengan aplikasi mudah alih EcoFlow untuk pengurusan tenaga yang mudah. Aplikasi mesra pengguna yang menyatukan semua parameter penting DELTA 2, termasuk tetapan, statistik, penggunaan, dan data input, ke dalam antara muka intuitif yang boleh diakses pengguna terus di hujung jari mereka. Hasilnya, pengguna boleh menala halus tetapan dan memantau prestasi tanpa masalah dari jauh.

Kapasiti Fleksibel dan Pengecasan Solar Pantas

DELTA 2 menyediakan keluwesan melampau, termasuk melalui kapasiti boleh kembang dan pelbagai kaedah pengecasan. Kapasiti boleh kembang peranti, dari 1024Wh sehingga 3040Wh, membolehkan setiap keluarga memenuhi keperluan tenaga individu mereka. Sementara itu, DELTA 2 boleh dicas dalam empat cara berbeza, termasuk melalui pengecasan solar, yang membolehkan keluarga memanfaatkan tenaga boleh diperbaharui untuk memberi kuasa kepada pengembaraan mereka dengan cara yang bersih dan mampan. Menggunakan dua panel solar 220V, DELTA 2 boleh dicas sepenuhnya dalam masa hanya 2.3 jam, pengecasan solar terpantas di pasaran, ideal untuk perjalanan jalan raya dan ekspedisi RV.

Perkhidmatan Pelanggan Tanpa Risau

Untuk ketenangan fikiran yang lebih besar, produk EcoFlow datang dengan jaminan sehingga 10 tahun dan jaminan padanan harga 30 hari. Jika pengguna menghadapi sebarang masalah selepas pembelian, EcoFlow menawarkan perkhidmatan sokongan pelanggan yang komprehensif untuk membantu pengguna mendapatkan yang terbaik daripada peranti mereka. Ini termasuk:

  • Pusat perkhidmatan selepas jualan yang komited memastikan masa tindak balas maksimum 48 jam.
  • Lebih 400 kedai rakan di seluruh Australia di mana pelanggan boleh mencuba produk EcoFlow secara peribadi. Untuk isu yang dihadapi dengan pembelian di kedai, kedai rakan dan pegawai EcoFlow bersedia untuk memberikan sokongan lancar.
  • Kumpulan Rasmi EcoFlow Australia untuk komunikasi masa nyata dengan kakitangan rasmi dan komuniti pengguna yang aktif.

Ketersediaan

EcoFlow DELTA 2 akan tersedia di Australia bermula 19 September. Ia akan tersedia untuk pembelian dalam talian dari laman web rasmi EcoFlow dan kedai Amazon khusus mereka. Untuk kedai runcit bata dan mortar, DELTA 2 juga akan tersedia di penjual runcit terkemuka bata dan mortar termasuk Anaconda, Autobarn, Bunnings, Battery World, dan Harvey Norman.

Mengenai EcoFlow

EcoFlow ialah syarikat penyelesaian tenaga mesra alam terkemuka dengan visi untuk memberi kuasa kepada dunia baru. Sejak penubuhannya pada 2017, EcoFlow bertujuan menjadi teman tenaga yang boleh dipercayai dan dipercayai untuk individu dan keluarga di seluruh dunia, menyediakan penyelesaian kuasa boleh diperbaharui yang boleh diakses di rumah, di luar, dan di ruang mudah alih. Hari ini, dengan ibu pejabat operasi terletak di Amerika Syarikat, Jerman, dan Jepun, EcoFlow telah memberi kuasa kepada lebih 2.5 juta pengguna di lebih 100 pasaran di seluruh dunia.