ClimeCo Memperluas Kehadiran di Singapura dengan Penambahan Perunding Alam Sekitar Pasaran Asia Berpengalaman Anna Stablum

BOYERTOWN, Pa., 14 Sept. 2023ClimeCo, pemimpin global dalam penyelesaian dekarbonisasi dan alam sekitar, mengumumkan pengembangan kehadirannya di Singapura dengan pengambilan Anna Stablum sebagai pengarah pembangunan perniagaan. Stablum adalah penduduk tetap Singapura dan membawa pengalaman yang luas dalam penjualan dan asal-usul komoditi alam sekitar. 

ClimeCo, pemimpin global dalam penyelesaian dekarbonisasi dan penyelesaian alam sekitar, mengumumkan pengembangan kehadirannya di Singapura dengan mengambil Anna Stablum, Pengarah Pembangunan Perniagaan. Stablum adalah Penduduk Tetap Singapura dan membawa pengalaman yang luas dalam penjualan dan asal-usul komoditi alam sekitar.

ClimeCo, pemimpin global dalam penyelesaian dekarbonisasi dan penyelesaian alam sekitar, mengumumkan pengembangan kehadirannya di Singapura dengan mengambil Anna Stablum, Pengarah Pembangunan Perniagaan. Stablum adalah Penduduk Tetap Singapura dan membawa pengalaman yang luas dalam penjualan dan asal-usul komoditi alam sekitar.

“Saya sangat gembira untuk mendapatkan Anna Stablum menyertai pasukan kami,” kata William Flederbach, presiden dan CEO ClimeCo. “ClimeCo sangat aktif di Asia Pasifik, dengan aktiviti dekarbonisasi di China dan Indonesia dan inisiatif pengumpulan plastik di Vietnam, Kemboja dan Malaysia, dan kami bersemangat untuk membawa penawaran perkhidmatan penuh kami dan penyelesaian alam sekitar yang inovatif ke rantau ini.”

Memandangkan syarikat-syarikat di Asia semakin mengiktiraf nilai membina dan memelihara modal asli dan strategi iklim yang menggabungkan dekarbonisasi, ClimeCo telah memilih untuk menubuhkan kehadiran di Singapura, dengan Stablum sebagai pekerja pertamanya.

“ClimeCo adalah rakan kongsi pilihan, selaras dengan nilai kohort syarikat yang semakin mengetuai perubahan ke arah model perniagaan mampan,” kata Stablum. “Saya sangat teruja dan terdorong untuk menyokong syarikat-syarikat di Asia dengan hasrat pengurangan karbon mereka dan menyumbang kepada pemeliharaan habitat asli yang rapuh Asia Tenggara melalui pendekatan penyelesaian berasaskan alam ClimeCo, yang menyokong pemulihan persekitaran terjejas dan membantu songsang ancaman perubahan iklim.”

Sebelum menyertai ClimeCo, Stablum bekerja untuk Climate Impact X di Singapura, di mana beliau memainkan peranan penting dalam membangunkan salah satu pertukaran karbon pertama di dunia, mewujudkan platform dagangan spot untuk kredit berkualiti tinggi. Pengetahuan komprehensifnya tentang asas ekonomi, dinamik pasaran, perdagangan dan platform, ditambah dengan wawasan berharga dari perspektif pembeli, menekankan rekod kejayaannya yang mengkagumkan.

Mengenai ClimeCo

ClimeCo menawarkan rangkaian penasihat kelestarian penuh dengan keseimbangan penyelesaian karbon perindustrian dan berasaskan alam semula jadi yang memenuhi keperluan pelbagai program iklim pelanggan. Kami juga menyediakan penyelesaian teknikal khusus untuk industri yang sukar dikarbonkan. Daripada membangunkan metodologi untuk menyokong inovasi pengurangan GHG hingga menasihati penyelesaian untuk impak kelestarian optimum untuk mencapai matlamat Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus (ESG), ClimeCo adalah rakan kongsi yang tepat untuk membantu menangani cabaran alam sekitar.

Untuk maklumat lanjut atau untuk membincangkan bagaimana ClimeCo boleh mendorong nilai untuk organisasi anda, hubungi kami melalui laman web kami, climeco.com. Ikuti kami di LinkedIn, Facebook, Instagram, dan Twitter menggunakan pegangan kami, @ClimeCo.