Bersedia Untuk Meneroka Laluan Dengan Basikal Elektrik Lipat X-Hunter Yang Baharu Daripada Jasion

Basikal Elektrik Lipat Dengan Suspensi Keseluruhan Yang Ideal

SAN FRANCISCO, 14 Sept. 2023 — Jasion, pelopor dalam industri basikal elektrik, dengan bangganya mengumumkan penghantaran X-Hunter. Direka untuk memberikan keselesaan dan prestasi, X-Hunter ialah basikal elektrik lipat dengan rangka suspensi penuh yang menawarkan pengalaman menunggang yang luar biasa.


Rangka Padat yang Mengejutkan Selesa

X-Hunter terpisah daripada basikal tradisional dengan reka bentuk padat dan cekapnya. Suspensi Horst-link inovatif, dan boleh dilipat sepenuhnya membolehkan penunggang dengan mudah mengangkut dan menyimpan basikal elektrik di ruang sempit seperti but kereta atau loteng. Sama ada anda sedang berulang-alik atau meneroka laluan terkini, X-Hunter menawarkan banyak fleksibiliti.

Apa yang benar-benar menonjolkan X-Hunter adalah keseluruhan sistem suspensi, yang menggunakan reka bentuk Suspensi Titik Pivot Tunggal Dipacu Pautan, memberi pengguna lebih banyak pelarasan dan membolehkan basikal untuk mampu pelbagai medan. Menggunakan pautan adalah kunci kepada apa yang menjadikan X-Hunter begitu lancar pada medan sukar, sekurang-kurangnya bila dibandingkan dengan pesaing Jasion. Peningkatan keselesaan menunggang menjadikan X-Hunter salah satu perjalanan paling lancar di pasaran.

Pada harga yang baik iaitu $1,199, X-Hunter menawarkan nilai yang hebat tanpa berkompromi pada kualiti atau kemasan. Dengan jarak 55 Batu dalam mod PAS dan kelajuan maksimum 28 bsj, penunggang mampu dengan mudah merentasi jarak jauh sambil masih bersedia untuk mencabar laluan luar jalan.

Dengan jarak sejauh itu, anda pasti terkejut bahawa motor yang digunakan ialah motor kuat 48V/750W yang memastikan pecutan pantas dan prestasi yang boleh diharap sambil mengayuh. Bantuan mengayuh juga termasuk sehingga 5 tahap pelarasan, membolehkan penunggang dengan mudah beralih antara manual dan bantuan elektrik.

X-Hunter Jasion Mendorong Had

Rangka tinggi menyokong beban sehingga 330 lbs, dan lebih daripada mampu mengendalikan penunggang pelbagai ketinggian dan jenis badan (antara 5’2″ dan 6’3″, sehingga 330lbs). Selain itu, X-Hunter dilengkapi kotak gear Shimano 7-kelajuan untuk perubahan gear yang lancar dan kawalan ke atas sebarang medan. Keselamatan adalah keutamaan utama di Jasion, jadi X-Hunter dilengkapi dengan lampu LCD depan dan lampu brek belakang, untuk memastikan pengalaman memandu yang selamat. Pemandu boleh dengan mudah melihat penunggang, walaupun di jalan yang kurang cahaya. Para penunggang berasa selamat kerana mereka boleh dilihat dengan jelas oleh orang lain.

Kapasiti bateri X-Hunter yang menakjubkan 48V/13Ah boleh dengan mudah membuat perjalanan jauh, tanpa perlu berhenti mengecas. Pengecas 54.6V/2A yang disertakan dengan basikal itu menjamin masa pengecasan pantas 6.5-7 jam, jadi para penunggang boleh mengecas basikal elektrik mereka pada waktu malam semasa mereka tidur, dan terjaga dengan bateri penuh.

Jasion dicipta oleh sekumpulan orang muda yang mengiktiraf keperluan untuk pengangkutan pintar dan mampan di bandar-bandar yang sesak masa kini. Barisan basikal e Jasion mempunyai pelbagai model lain untuk memenuhi keperluan semua penunggang. Lawati https://www.jasionbike.com/ untuk mencari yang sesuai untuk anda hari ini. Dengan komitmen Jasion untuk menyediakan produk berkualiti pada harga yang tidak dapat dikalahkan, pelanggan boleh menjangkakan lebih ramai orang akan menggunakan bentuk perjalanan yang mudah ini.

Mengenai Jasion

Jasion ialah syarikat basikal elektrik yang berkembang pesat yang komited untuk menyediakan produk inovatif untuk peminat basikal elektrik. Dengan memberi tumpuan kepada keterjangkauan dan kualiti, Jasion berusaha memberi anda pengalaman perjalanan terbaik sambil menggalakkan kelestarian alam sekitar. Untuk maklumat lanjut mengenai produk terkini Jasion dan untuk terus mengikuti berita dari syarikat itu, lawati https://www.jasionbike.com/ dan ikuti Jasion di facebook, @Jasionbike_official di Twitter, Jasionbike_official di Instagram dan YouTube.