Altair umumkan Persidangan Teknologi Altair Korea 2023

75 pembentangan akan memberi tumpuan kepada tema “Mempercepat Transformasi Digital”

SEONGNAM, Korea Selatan, 14 Sept. 2023 — Altair (Nasdaq: ALTR), pemimpin global dalam sains komputasi dan kecerdasan buatan (AI), dengan sukacitanya mengumumkan Persidangan Teknologi Altair Korea 2023, yang akan berlangsung pada 22 September di Hotel Conrad Seoul.

(Foto: Imej utama Persidangan Teknologi Altair Korea 2023)

(Foto: Imej utama Persidangan Teknologi Altair Korea 2023)

Persidangan ini akan meneroka tren inovasi dan teknologi, dan termasuk peluang rangkaian untuk para peserta, termasuk profesional perniagaan dan teknologi serta pembuat keputusan dari semua industri. Tahun ini, persidangan ini akan menampilkan 75 pembentangan dengan tema “Mempercepat Transformasi Digital” dan meliputi topik konvergensi seperti AI, data, kembar digital, simulasi, dan pengkomputeran awan.

“Apabila kita memasuki era transformasi digital, kita menghadapi kemungkinan dan cabaran baru,” kata Songsoo Moon, naib presiden kanan APAC, Altair. “Acara ini, di mana para pemimpin terkemuka dalam industri berkumpul, berfungsi sebagai peluang untuk mempelajari lebih lanjut tentang tren terkini dalam transformasi digital dan bagaimana ia memberi kesan kepada perniagaan mereka.”

Persidangan ini akan bermula dengan ucapan pembukaan oleh Ming Zhou Altair, ketua jurutera mekanik pengiraan dan pengoptimuman reka bentuk, mengenai “Simulasi multifizik yang komprehensif dan pengoptimuman reka bentuk”. Berikutnya, Wonhyeok Lee, eksekutif di Korea Tire and Technology, akan membentangkan “Pembangunan teknologi tayar konsep baru dan teknik simulasi tayar untuk kenderaan autonomi,” dan Yongyeon Kim, ketua pasukan di LG Electronics, akan membentangkan “Arah perluasan ke dalam analisis berdasarkan data dalam bidang CAE.”

Sesi pembentangan lain akan menampilkan pakar industri dari LG Electronics, Samsung Electronics, Hyundai Motor, LG Energy Solution, LS Electric, dan HD Hyundai Heavy Industries.

Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar untuk Persidangan Teknologi Altair Korea 2023, layari https://events.altair.com/ko/altair-technology-conference-korea-2023/.

Mengenai Altair
Altair ialah pemimpin global dalam sains komputasi dan kecerdasan buatan (AI) yang menyediakan perisian dan penyelesaian awan dalam simulasi, pengkomputeran berprestasi tinggi (HPC), analitik data, dan AI. Altair membolehkan organisasi dari semua industri untuk bersaing dengan lebih berkesan dan membuat keputusan yang lebih bijak dalam dunia yang semakin berhubung – semuanya sambil mewujudkan masa depan yang lebih hijau dan mampan. Untuk maklumat lanjut, layari https://www.altair.com/.

Media hubungi

Altair Korporat                                

Hubungan Pelabur Altair

Jennifer Ristic                                  

Monica Gould, The Blueshirt Group

+1.216.849.3109                              

+1 212.871.3927

corp-newsroom@altair.com                            

ir@altair.com

 

Altair Korea
Iseul Jeong
+82.10.7339.0740
iseul@altair.com

 

Foto – https://www.pressmalaysia.com/wp-content/uploads/2023/09/8af0411d-altair_technology_conference_korea_2023.jpg
Logo – https://www.pressmalaysia.com/wp-content/uploads/2023/09/8af0411d-altair_logo.jpg