ADAM elements Memperkenalkan Bank Kuasa Magnetik Wireless GRAVITY C5 Teramping — Bank Kuasa Wireless Magnetik 5000mAh Teramping untuk Pelancong

Ringkasan Editor:

  • Power bank MagSafe 5000mah paling nipis di Malaysia dan menyokong siri iPhone 15
  • Pengecasan pantas 20W melalui port USB-C, dengan sokongan untuk mengecas dua peranti serentak
  • Berharga RM 299 dan tersedia dalam lima warna cerah di Malaysia pada Oktober 2023

KUALA LUMPURMalaysia, 13 Sept. 2023 — ADAM elements, pemimpin dalam solusi teknologi berteknologi tinggi, hari ini mengumumkan pelancaran power bank pengecasan magnet nipis GRAVITY C5 direka khas untuk pelancong. Power Bank GRAVITY C5 adalah ramping dan serba boleh, menawarkan cara terpantas dan paling boleh dipercayai untuk terus mengecas model iPhone 12 ke atas dalam perjalanan berkat kapasiti 5000mAh, pengecasan wayarles magnet, dan keupayaan pengecasan pantas USB-C.

ADAM elements, pemimpin dalam solusi teknologi berteknologi tinggi, hari ini mengumumkan pelancaran power bank pengecasan magnet nipis GRAVITY C5. Ia menyokong pengecasan MagSafe dan memaparkan tahap kuasa pada widget bateri iPhone. GRAVITY C5 mempunyai ketebalan 8.7mm dan berbentuk seperti kad nama.
ADAM elements, pemimpin dalam solusi teknologi berteknologi tinggi, hari ini mengumumkan pelancaran power bank pengecasan magnet nipis GRAVITY C5. Ia menyokong pengecasan MagSafe dan memaparkan tahap kuasa pada widget bateri iPhone. GRAVITY C5 mempunyai ketebalan 8.7mm dan berbentuk seperti kad nama.

Rakan Kuasa Sempurna

“Matlamat kami adalah untuk mereka produk yang boleh diharap oleh pelancong dalam saat genting,” kata Dennis Dai, Pengurus Produk Kanan ADAM elements. GRAVITY C5 memenuhi keperluan itu dengan menawarkan pengecasan pantas dan boleh dipercayai dalam pakej mudah alih.” Dibina untuk keperluan kuasa mendesak pelancong, GRAVITY C5 menyokong pengecasan MagSafe dan memaparkan tahap kuasa pada widget bateri iPhone. Ia menyokong pengecasan pantas iPhone dengan output maksimum 20W melalui port USB-C dan output wayarles 15W untuk pengecasan peranti dual secara serentak – memastikan peranti dicas dengan boleh dipercayai.

Reka Bentuk Magnet, Ketipisan Tanpa Tandingan

Reka bentuk magnet GRAVITY C5 melekat dengan selamat pada peranti, mengurangkan risiko kehilangan semasa perjalanan. Ia menyokong kes pengecasan MagSafe tanpa menghalang kamera telefon dan mempunyai reka bentuk anti-gelincir supaya pengguna boleh menggunakan telefon sambil mengecas secara wayarles. GRAVITY C5 mempunyai ketebalan 8.7mm dan berbentuk seperti kad nama.

Ketersediaan, Harga, dan Jaminan

GRAVITY C5 akan tersedia melalui penjual terpilih di Malaysia dalam warna biru, merah jambu, ungu, merah, dan kelabu pada Oktober 2023, dilancarkan sehari selepas Keynote Apple akan datang dan bermula pada harga RM 299. Dimensi adalah 105 x 66 x 8.7 mm, dan berat 117 g, dan termasuk jaminan setahun. Untuk spesifikasi teknikal dan imej resolusi tinggi, layari https://adamele.com/GC5_MY.

Mengenai ADAM elements

ADAM elements adalah penerima anugerah pembuat periferal dan aksesori untuk produk Apple yang merangkumi kabel dan pengecas hingga hab USB dan bateri di Taiwan.